Oferte si anunturi apartamente in regim hotelier Cluj Napoca

Agentia Casa Pitas Cluj Napoca

Inchirieri Apartamente Cluj Napoca

Apartamente in regim hotelier Cluj napoca

apartamente in regim hotelier Cluj NapocaNoile constructii de ansambluri rezidentiale dar si diversitatea ofertelor de pe piata au facut ca preturile apartamentelor sa creasca de la an la an. Asfel, uneori devine mai avantajoasa varianta inchirierii unui apartament. Apeland la agentia imobiliara Casa Pitas cautarea apartamentului potrivit nu mai este o problema pentru dumneavoastra. Ne ocupam de toate formalitatile necesare procesului de inchiriere, oferindu-va totodata si consultanta imobiliara de specialitate.
Apartamentele in regim hotelier oferite de Casa Pitas sunt situate in zone centrale ale orasului oferind acces usor, (chiar si mergand pe jos), catre locatii de interes: centre comerciale, banci, baruri sau resturante. Puteti opta de asemenea pentru un apartament in regim hotelier si intr-un complex rezidential, acestea oferindu-va tot confortul de care aveti nevoie.
Apartamentele in regim hotelier din Cluj Napoca ofera mai mult spatiu si confort decat o camera obisnuita de hotel. Daca va intereseaza o locuinta confortabila si placuta, indiferent de perioada de rezidenta, cu siguranta veti gasi ceea ce vi se potriveste in oferta prezentata de agentia imobiliara Casa Pitas.Apartamentele in regim hotelier prezente in oferta noastra imobiliara sunt in masura sa satisfaca cele mai exigente cerinte fiind dotate dupa ultimele standarde si asigurand maximul de confort la un cost minim. Alege un apartamente in regim hotelier, alege confortul.